top of page

Gjør arbeidshverdagen tryggere


Ingen bør bli skadet på jobben. Gjennom sitt nye samarbeid med HMS-spesialisten Skydda Norge, skal Goodwill bidra til færre ulykker på norske arbeidsplasser.

- Antall alvorlige arbeidsulykker er på vei ned i Norge. Det er en trend vi mer enn gjerne er med på å forsterke, sier daglig leder i Mediamenn, Henrik Ottersen.

Færre dødsfall

I fjor ble det registrert 25 dødsfall i landbaserte arbeidslivet i Norge. Det er åtte færre enn i 2015 – og det laveste antallet siden Arbeidstilsynet begynte kartleggingen i 1970.

- Men 25 er fortsatt 25 for mange. Vår klare misjon er at folk skal kunne gå hjem like uskadd fra jobb som da de kom. Det virker kanskje om et uoppnåelig mål, men det er der lista må legges. Prinsipielt må vi aldri godta arbeidsulykker, mener Vegard Aune, direktør i Skydda Norge.

Selskapet er Nordens ledende spesialist på HMS-løsninger og personlig verneutstyr som i 2016 ble reetablert som eget selskap igjen etter mange år i B&B Solutions.

- De siste årene har vi vært tett knyttet til industrivarekjeden TOOLS, men når vi nå blir eget selskap står vi fritt til å utvikle oss på det norske markedet. Vi skal ta med oss det beste i bedriftskulturen vår og samtidig bygge en egen og tydelig merkevareidentitet. Da var det helt naturlig for oss å be Mediamenn om hjelp, forklarer Aune

Møttes på ski

Skydda og Goodwill ble første gang kjent gjennom felles engasjement i Norges Skiforbund. Skydda har i en årrekke vært sponsor av langrennslandslaget og sørger blant annet for å ta vare på helsen til Marit Bjørgen & cos skismørere, mens Mediamenn har gjort kommunikasjonsoppdrag for NSF Langrenn.

Det er partner og rådgiver Pål Tømmerhoel som vil lede Goodwills kommunikasjonsarbeid for Skydda.

- Det er et privilegium å kunne bidra til at mennesker får det tryggere på arbeidsplassen. Vi har samarbeidet med Skydda om kampanjer tidligere, og er selvfølgelig strålende fornøyd med at de nå har valgt oss som sin faste kommunikasjonspartner. Skydda har en svært solid posisjon i sitt marked, og er godt fremme i skoene for videre utvikling. Vi gleder oss til å jobbe ut strategien vi i samarbeid har lagt, sier Tømmerhoel.

Trengte spisskompetanse

- For Skydda var det viktig å få en partner med spisskompetanse på strategi og kjennskap til HMS. Goodwill har solide resultater med kommunikasjon for nisjebransjer, og lang erfaring med merkevarebygging innenfor industri og servicenæring. Vi er rett og slett en god match, og trygge på at dette blir et langvarig samarbeid. Og trygghet er jo den aller viktigste verdien vi står for, sier markedssjef i Skydda, Karoline Klatran.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page