top of page

Er du Norges

råeste?

Break Dance

..da er det ikke deg vi ser etter! 

Er du derimot  faglig flink, hyggelig og ambisiøs, så er vi ganske sikre på at du passer inn hos oss i Goodwill.

Vi er på utkikk etter èn eller flere medarbeidere med gode journalistiske egenskaper. Det vil i praksis si at du er god til å skrive, flink til å drive research og dyktig til å finne caser og kilder.

Det er også fint om du er dreven på publisering i sosiale medier - spesielt Facebook/Instagram og LinkedIn. Kanskje kan du også litt videoredigering?

Goodwill er et lite, men velrenommert PR og kommunikasjonsbyrå. Hos oss vil du få spennende muligheter til å jobbe med norske og internasjonale kunder. Våre oppdragsgivere spenner fra trening og helse, via tradisjonell industri til teknologi. og innovasjon. Du vil stå for faste leveranser til våre kunder og jobbe ut fra vårt hovedkontor i Oslo, eller vårt avdelingskontor på Gjøvik.

 

Vi tror denne jobben passer for deg som er i startgropa til en karriere innenfor media og kommunikasjon, er freelancer i lokalavis, men ønsker noe mer fast og utfordrende - eller deg som allerede jobber som konsulent og ønsker flere oppdrag.

Omfanget at jobben kan tilpasses dine ønsker og behov.

Hvis dette høres interessant ut for deg, så send gjerne en kort søknad + CV til pal@gwill.no eller ring oss på +47 909 97 158 hvis du har spørsmål om jobben.

 

Som vår medarbeider Jørn sier:

" I lengden blir det fryktelig slitsomt med alle som skal gå rundt å være Norges råeste. Jeg ønsker meg bare en flink og hyggelig kollega på kontoret!"

bottom of page