VÅRT TEAM

I Goodwill finner du erfarne rådgivere innenfor et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Felles er høy faglig kompetanse, stort engasjementet på vegne av våre oppdragsgivere og sterke gjennomføringsevner.

Pål Tømmerhoel
Partner | Seniorrådgiver PR

Pål er partner, rådgiver og fagansvarlig for PR. Han har mer enn 15 års fartstid som journalist og redaksjonsleder i flere av landets største mediehus. Pål har et unikt nettverk, og er en hyppig benyttet rådgiver når bedrifter ønsker kommunikasjonsstrategier, PR-konsepter og krisehåndtering. 
 

pal (@) gwill.no 
tlf.: (+47) 909 97 158

Svein Håvar Korshavn
Seniorrådgiver PR

Svein Håvar er strategisk rådgiver med spisskompetanse på politikk og myndighetskontakt. Han har bakgrunn fra IT, markedsføring, analyse og politikk, og kom til Goodwill fra stillingen som daglig leder for utviklingsselskapet Byen vår Gjøvik. Fylkestingpolitiker og vararepresentant på Stortinget. Utdannet bachelor of management.

korshavn(@)gwill.no

tlf.: (+47) 905 42 721

Espen Hystad
Økonomisjef

Espen er Goodwills tallknekker og administrative anker. Han er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet i Storebrand og BDO .
 

espen(@) gwill.no 
tlf.: (+47) 95 88 26 67

Silje Bjørnstad
Innholdsprodusent

Silje har flere års erfaring som journalist og innholdsprodusent på både nett og i printformat. Hun har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon, og arbeider som frilansjournalist og webredaktør ved siden av jobben i Goodwill. Silje er opptatt å produsere engasjerende og informativt innhold - både i media og på sosiale medier.

silje(@)gwill.no 
tlf.: (+47) 416 31 917

© 2023 by GOODWILL | STRATEGI OG KOMMUNIKASJON