VÅRT TEAM

I Goodwill finner du erfarne rådgivere innenfor et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Felles er høy faglig kompetanse, stort engasjementet på vegne av våre oppdragsgivere og sterke gjennomføringsevner.

Pål Tømmerhoel
CEO | Partner | Senior Advisor

Pål er partner, rådgiver og gründer av Goodwill. Han har 18 års fartstid som journalist og redaksjonsleder i flere av landets største mediehus. Har siden 2012 jobbet som kommunikasjonsrådgiver for ulike nasjonale og internasjonale foretak med mediehåndtering, krisekommunikasjon og prosjektledelse som spesialfelt. 
 

pal (@) gwill.no 
tlf.: (+47) 909 97 158

Svein Håvar Korshavn
Senior Advisor | Public Affairs

Svein Håvar er strategisk rådgiver med spisskompetanse på politikk og myndighetskontakt. Han har bakgrunn fra IT, markedsføring, analyse og politikk. Fylkestingpolitiker og vararepresentant på Stortinget. Utdannet bachelor of management.

korshavn(@)gwill.no

tlf.: (+47) 905 42 721

Espen Hystad
CFO

Espen er Goodwills tallknekker og administrative anker. Han er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet i Storebrand og BDO .
 

espen(@) gwill.no 
tlf.: (+47) 95 88 26 67

Silje Bjørnstad
Head of Content & SoMe

Silje har mange års erfaring som journalist og innholdsprodusent på både nett og i printformat. Hun har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon, og arbeider som frilansjournalist og webredaktør ved siden av jobben i Goodwill. Silje er opptatt å produsere engasjerende og informativt innhold - både i media og på sosiale medier.

silje(@)gwill.no 
tlf.: (+47) 416 31 917

© 2023 by GOODWILL | STRATEGI OG KOMMUNIKASJON