VÅRT TEAM

I Goodwill finner du erfarne rådgivere innenfor et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Felles er høy faglig kompetanse, stort engasjementet på vegne av våre oppdragsgivere og sterke gjennomføringsevner.

GOODWILL_2_1_edited.jpg
Pål Tømmerhol
Managing Partner | Senior Advisor

Pål er partner, rådgiver og gründer av Goodwill. Han har 18 års fartstid som journalist og redaksjonsleder i flere av landets største mediehus. Har siden 2012 jobbet som kommunikasjonsrådgiver for ulike nasjonale og internasjonale foretak med mediehåndtering, krisekommunikasjon og prosjektledelse som spesialfelt. 
 

pal (@) gwill.no 
tlf.: (+47) 909 97 158

Svein Håvar Korshavn
Senior Advisor 

Svein Håvar er strategisk rådgiver med spisskompetanse på politikk og myndighetskontakt. Han har bakgrunn fra IT, markedsføring, analyse og politikk. Fylkestingpolitiker og vararepresentant på Stortinget. Utdannet bachelor of management.

korshavn(@)gwill.no

tlf.: (+47) 905 42 721

GOODWILL_1_1_edited.jpg
Johannes Fjose Berg
Partner | Senior Advisor

Johannes er partner og rådgiver Goodwill. Han har 18 års erfaring med kommunikasjonsarbeid, har vært leder for UngInfo i Oslo, og jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Kunnskapsdepartementet og i NITO. Johannes var i åtte år rådgiver og etterhvert partner i Trigger. Han er stolt utdannet lærer med fordypning i Heimkunnskap og Nordisk. I tillegg er han halvstudert røver inn Statsvitenskap, PR og Kommunikasjon.

johs@) gwill.no 
tlf.: (+47) 474 09 206

GOODWILL_3_2_edited.jpg
Silje Bjørnstad
Head of Content & SoMe

Silje har 10 års erfaring som journalist og innholdsprodusent på både nett og i papir. Hun har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon, og arbeider som frilansjournalist og webredaktør ved siden av jobben i Goodwill. Silje er opptatt av å produsere engasjerende- og informativt innhold - både i media og på sosiale medier.

silje(@)gwill.no 
tlf.: (+47) 416 31 917